Warenhuis Hoorn

Meer informatie

Hoorn steunt lokale ondernemers

Nog nooit eerder bevonden we ons in een situatie waarbij we zo afhankelijk zijn van online diensten.
Niet iedereen was hier op voorbereid. Daarnaast raakt onze stad steeds leger. Maar in die lege straten zitten jullie als ondernemers met alle mooie producten die jullie willen verkopen. Juist daarom hebben we samen warenhuishoorn.nl gebouwd.
In het Warenhuis is altijd plek voor nieuwe lokale ondernemers. Sluit ook kosteloos aan!

Gratis aanmelden

Informatie over
Warenhuis Hoorn

1. Gratis aansluiten

Uitgangspunt is dat dit platform van de stad is en blijft door met elkaar af te spreken dat er nooit een commercieel verdienmodel geïntroduceerd zal worden. Doordat de krachten gebundeld worden kunnen jullie gratis aansluiten.

2. Je kunt gelijk aan de slag

Door je te registreren kun je gelijk aan de slag. Je online etalage kun je, indien gewenst, direct ook vullen. Als je hierbij hulp nodig hebt neem dan vooral contact op met het Warenhuis via telefoon, chat of email.

3. Met liefde bezorgd

Fysieke winkels met een etalage in de gemeente Hoorn kunnen gebruik maken van een gratis bezorgdienst binnen de gemeente Hoorn. Voor andere ondernemingen geldt een afhaalmogelijkheid waarbij je het pakketje kunt klaarleggen of tegen betaling laten bezorgen.

Heb je nog vragen?

We kunnen het ons voorstellen dat je nog vragen hebt. Daarom hebben we de belangrijkste vragen over bestellen, bezorgen, retourneren en uitbetalen op een rij gezet. Ook hebben we de afspraken en verwachtingen naar elkaar uitgeschreven. Wil je dit ontvangen? Stuur dan een mail naar jose@warenhuishoorn.nl.

Van en voor de stad

Warenhuis Hoorn is een gezamenlijk initiatief van de gemeente Hoorn, OSH, HOC, HOF en Voor een mooie stad en is voortgekomen uit het initiatief ‘Hoorn Bezorgt’ van José Linders. Met vele mensen uit de stad is en wordt nu hard gewerkt aan dit platform. Uitgangspunt is dat er nooit een commercieel winstbelang kan ontstaan en dat het platform te allen tijde in eigendom blijft van de samenwerkende partijen en niet verkocht mag worden.

Samen staan we sterk

Door er samen voor te zorgen dat Warenhuis Hoorn stevig voet aan de grond krijgt, komen we als stad straks nog sterker uit deze crisis. Als ondernemer versterk je jouw posities door service en aandacht voor klanten in je fysieke winkel te combineren met het online etaleren en verkopen van producten of diensten. We roepen inwoners op om lokaal te kopen. Met elke bestelling steunen zij direct de lokale economie en maken we samen de stad steeds een stukje mooier.

Deze collega-ondernemers zijn al aangesloten

Clevers Concept Store

Zwarte Roes Koffiebranders

van Berkum Koken & Tafelen

De Spellenhoorn

KelCha Toys

Klaar om je aan te melden?

In het Warenhuis is er altijd genoeg plek