Warenhuis Hoorn

Atlantic Duik en BHV centrum

Atlantic Duik en BHV centrum

Atlantic Duik en BHV centrum

De Factorij 35F, Hoorn, Nederland

Adresgegevens

Atlantic Duik en BHV centrum

De Factorij 35F

1689 AK Hoorn

Routebeschrijving naar Atlantic Duik en BHV centrum  

Over Atlantic Duik en BHV centrum

Over

Duik en BHV Specialist Atlantic Duikcentrum

 

Atlantic Duik & BHV centrum is al meer dan 24 jaar een begrip in Hoorn. Wij verzorgen PADI duikopleidingen en  BHV, EHBO & AED cursussen. Daarnaast leveren wij alle Snorkel / Duik & EHBO benodigdheden in onze winkel.

 

 

       

 

 

 

 Mijn naam is Chris Verzeilberg en eigenaar van Atlantic Duik & BHV Centrum.

Atlantic Duikcentrum is onderdeel van mijn bedrijf Atlantic Snorkel-Duik-BHV Centrum gevestigd op De Factorij 35 te Zwaag. Op 18 jarige  leeftijd ben ik terecht gekomen bij de vrijwillige brandweer in Haarlem. Naast mijn werk in loondienst was ik toen ook  al een fervent duiker. Inmiddels heb ik al 24 jaar mijn eigen Duikcentrum en geef ik alle PADI & DAN opleidingen die met sportduiken te maken hebben. Ik geef met plezier les en vind het iedere keer weer een uitdaging om mensen met een enthousiast en positief gevoel de deur uit te zien gaan. Wij hebben veiligheid hoog in het vaandel staan. Omdat wij steeds meer aanvragen kregen van klanten die bij ons een duikcursus hadden gevolgd zijn wij ons ook meer gaan toeleggen op het geven van BHV/EHBO/AED en zuurstofopleidingen voor bedrijven en particulieren. Niet alleen geven wij trainingen maar hebben wij ook een grote winkel voor alle snorkel & duikmaterialen inclusief EHBO en veiligheidsmaterialen. .

 

 

 

 

 

 

 

Marian Verzeilberg

Ik ben getrouwd met Chris Verzeilberg en moeder van 3 zoons.  Ik sta af en toe  in de winkel van ons Duik & BHV centrum,  hou de website bij, sta op beurzen, en  hou de agenda bij voor de BHV trainingen.

Ook aanvragen voor bedrijfsuitjes, kinderpartijtjes  e.d. neem ik in behandeling. Daarnaast werk ik als office manager en ben vrijwilliger in de ouderenzorg. Ik ben zelf een PADI Advanced OWD duiker met BHV en EHBO gecertificeerd, en duik het liefst op een tropische bestemming,  Maar met het Atlantic Duikteam maak ik jaarlijks enkele duiken in het Grevelingenmeer (Zeeland).

 

Atlantic Duik & BHV centrum, het adres als u kiest voor kwaliteit, service en persoonlijk advies!Atlantic duikcentrum
Atlantic Duik & BHV centrum verzorgt in 2020 al 24 jaar Duik, EHBO, AED opleidingen en BHV Cursussen voor cursisten uit het hele land.

Meer van Atlantic Duik en BHV centrum

Vendor Reviews

  1. 5 out of 5

    (Guest)

    Uitgebreide verband doos, echt alles zit erin. Goede kit voor thuis of in de auto 💪

Voorwaarden

Atlantic Duik en BHV centrum heeft nog geen voorwaarden ingevuld