Warenhuis Hoorn

Babymerkkleertjes.nl

Babymerkkleertjes.nl

Babymerkkleertjes.nl

Robert Stolzhof 37, Hoorn, Nederland

Contactgegevens

Adresgegevens

Babymerkkleertjes.nl

Robert Stolzhof 37

1628 XA Hoorn

Routebeschrijving naar Babymerkkleertjes.nl  

Over Babymerkkleertjes.nl

Babymerkkleertjes.nl is een online winkel met merkkleding voor baby’s en kinderen in maat 50 t/m 128 (in de outlet is nog kleding t/m maat 164). Bij ons kun je voornamelijk afgeprijsde babykleding en kinderkleding vinden uit eerdere collecties. Daarnaast hebben we een basiscollectie van Wooden Buttons en staat er regelmatig kleding uit de nieuwste collecties op de site.
Onze hoofdmerken zijn Zero2Thrree, Wooden Buttons en Blue Seven. Verder kun je een collectie van Quapi bij ons vinden en in de outlet o.a. Dirkje, Rumbl, Cakewalk en Twinlife.

Babymerkkleertjes.nl is een klein bedrijf waardoor we een persoonlijke aanpak kunnen hanteren. We verwelkomen je dan ook graag in onze webshop. Bij vragen kun je ons altijd mailen of bellen, we helpen je graag verder. 

Na het maken van een afspraak kunt u de kleding ook bij ons ophalen.

Meer van Babymerkkleertjes.nl

Vendor Reviews

    Geen beoordelingen gevonden

Voorwaarden

Onze webshop is 24 uur per dag geopend. Bestellingen doordeweeks voor 16 uur geplaatst worden doorgaans nog dezelfde dag verzonden.


Natuurlijk kunnen bestellingen ook bij ons opgehaald worden. Wanneer je tijdens het bestellen bij verzendwijze de optie ophalen in Hoorn aanvinkt dan nemen wij contact met je op voor het maken van een afspraak. Vaak is ophalen dezelfde dag al mogelijk ook sávonds of op zondag.