Warenhuis Hoorn

Cinema Oostereiland

Cinema Oostereiland

Cinema Oostereiland

Krententuin 25, Hoorn, Nederland

Contactgegevens

Adresgegevens

Cinema Oostereiland

Krententuin 25

1621 DG Hoorn

Routebeschrijving naar Cinema Oostereiland  

Over Cinema Oostereiland

Een tocht naar het Oostereiland is een avontuur op zich. De historische haven, het fantastische uitzicht over het IJsselmeer en de robuuste schoonheid van de voormalige  gevangenis vormen een decor dat moeiteloos past in iedere film.

Het Oostereiland is een bruisende, creatieve verzamelplaats waar een bezoek nooit zal vervelen. Een filmbezoek uiteraard, of een bezoekje aan onze belangrijkste buren:

HOTEL-BRASSERIE OOSTEREILAND

Geniet van een drankje, lunch of diner met adembenemend uitzicht op het IJsselmeer of breng  een (gerieflijk) nachtje door in een voormalige gevangeniscel.

MUSEUM VAN DE 20e EEUW

Neem een nostalgische duik in uw eigen verleden of dat van uw ouders of grootouders en ontdek hoe snel de wereld is veranderd in minder dan honderd jaar.

CENTRUM VAREND ERFGOED

In de Museumhaven en het Bezoekerscentrum aan de westoever van het Oostereiland kun je de maritieme historie letterlijk opsnuiven. Prachtige schepen, boeiende verhalen. Het Centrum is tevens het uitgangspunt voor een vaartochtje op het Markermeer en andere activiteiten.

WATERTAXI

Met de watertaxi van de parkeerplaats naar Cinema Oostereiland en weer terug. Dit kan met de watertaxi Hoorn.

De Hoornse havens verkennen vanaf het water of een rondvaart maken langs de kustlijn van onze prachtige historische stad? Of gewoon een kort ritje over het water van de ene halte naar de andere halte in onze prachtige haven? Het kan allemaal met Watertaxi Hoorn.

Meer van Cinema Oostereiland

Vendor Reviews

    Geen beoordelingen gevonden

Voorwaarden

Filmliefhebbers die zich per rolstoel verplaatsen zijn van harte welkom bij ons. Op het Oostereiland zijn twee parkeerplaatsen voor mensen met een invalidenparkeerkaart. Iedere filmzaal is voorzien van rolstoelplaatsen, er is een lift en een invalidentoilet. Rolstoelplaatsen moeten wel van tevoren worden gereserveerd via 0229 232296. Ze zijn niet online te bestellen. Bezoekers in een rolstoel melden zich ruim van tevoren bij de nachtingang van het hotel. Als u aanbelt via de deurbel, rechts van de deur, wordt de deur voor u geopend. Op onderstaande kaartje is de invalidenparkeerplaats en de toegangsroute naar de hotelnachtingang gemarkeerd.