Warenhuis Hoorn

De Leeuw Dierenwinkel

De Leeuw Dierenwinkel

De Leeuw Dierenwinkel

Ter Hoogte Van Breed 42, Markt op zaterdag tussen 8-17 uur Hoorn, Nederland

Adresgegevens

De Leeuw Dierenwinkel

Ter Hoogte Van Breed 42

1621 KC Hoorn

Routebeschrijving naar De Leeuw Dierenwinkel  

Over De Leeuw Dierenwinkel

De Leeuw Dierenwinkel

Welkom! Wij zijn De Leeuw en wij zijn helemaal gek van dieren. Wij willen alleen het beste van het beste voor onze Furry Friends. Dat wil jij toch ook?

Naast onze voorliefde voor dieren houden wij ook van design. Althans, wij vinden het belangrijk dat de accessoires die onze vriendjes nodig hebben blenden met onze eigen leefomgeving. De spullen moeten degelijk en duurzaam zijn. Daarom vind je bij ons alleen de beste producten en krijg je de beste en leukste service. Neem snel een kijkje in ons assortiment.

Wil je op de hoogte blijven van als ons nieuws en wanneer onze webshop open gaat, vul dan hier: deleeuwdierenwinkel.nl je e-mailadres is.

MARKT

De Leeuw Dierenwinkel staat drie keer per week op de markt in Noord-Holland. Op woensdag in Heemstede, op vrijdag in Heemskerk en op zaterdag staan we in Hoorn. Wij staan tegenwoordig tussen 08.00 en 17.00 uur op Breed 42, voor restaurant La Bottega del Gusto. 

De Leeuw Dierenwinkel behoort tot een van de grootste aanbieders van dierenspullen op de markt. Bijna dagelijks bouwen wij een hele winkel op. “Wij verkopen zowel dierenvoeding die niet in de supermarkt te vinden is, alsook de gezondste snacks voor uw huisdier. Ook op het gebied van speelgoed, behuizing en zelfs kleding is bij ons van alles verkrijgbaar.

Ook voor advies over jouw huisdier kun je bij ons terecht.

CONTACT

Wil je contact met ons opnemen? Vier dagen per week staan wij voor je klaar op de markt. Uiteraard kun je ook telefonisch of via de email contact met ons opnemen.

Telefoonnummer: 0226-353453

Gsm-nummer: 06-53190486

Email: hello@deleeuwdierenwinkel.nl  

Wij zijn ook te vinden op Facebook en Instagram. Like en Volg ons en word op de hoogte gehouden van de laatste nieuwtjes!

Beschouw ons als jouw dierenwinkel in de buurt, maar dan beter. We zijn deskundig en staan altijd klaar om jouw vragen te beantwoorden.

Die zak hondenvoer van 12 kilo hoef jij in ieder geval niet naar de auto te sjouwen, want wij bezorgen jouw bestelling gewoon bij jou thuis. 

Wel zo gemakkelijk 🙂

Meer van De Leeuw Dierenwinkel

Vendor Reviews

    Geen beoordelingen gevonden

Voorwaarden

Als trots onderdeel van dit initiatief hebben wij hier wel het een en ander uit te leggen over de werking van bestellingen en leveringen via dit platform. 


BETALEN


Je kunt bij ons gemakkelijk betalen met iDEAL. Zo kun je jouw bestelling online betalen via de vertrouwde en veilige betaalomgeving van je eigen bank. 


BEZORGEN OF AFHALEN


Wij bieden 3 opties:


Je kan kiezen voor een levering binnen Nederland. Daar zijn wel extra kosten aan verbonden, namelijk €7.50 per bestelling. 


Daarnaast, en daar gaat dit initiatief eigenlijk om, kun je in ons geval iedere week op zaterdag voor 15.00 uur online een bestelling plaatsen die dan gratis binnen postcode gebied 16xx voor 20.00 uur wordt bezorgd. Dit is omdat wij elke zaterdag in Hoorn op de markt staan.


LET OP: We doen ons uiterste best om je bestelling die je op zaterdag voor 15.00 uur plaatst, voor 20.00 uur gratis te leveren. Mocht dit toch net even anders lopen, vragen we je begrip hiervoor.  Momenteel worden de bestellingen namelijk door vrijwilligers bezorgd binnen postcode gebied 16xx. 


Nadat je een bestelling in het Warenhuis hebt geplaatst, ontvang je van ons per mail een ontvangstbevestiging. Zodra je bestelling gereed is voor bezorgen sturen we je een e-mail. Er staat een legertje aan bezorgers die zich belangeloos inzetten klaar om jouw bestelling thuis te bezorgen. Wees een beetje lief voor ze 😉 Het kan zijn dat ze van te voren even contact opnemen om te vragen of je thuis bent.


Heb je van meerdere winkels producten gekocht? Dan worden de producten zo veel mogelijk verpakt tot één pakket. Heb je naast bezorgen voor sommige producten ook nog voor afhalen gekozen, kijk dan hieronder voor meer informatie.


Toch niet thuis? Bij een mislukte bezorgpoging probeert de bezorger het eventueel opnieuw, of ze brengt hij/zij het pakket terug naar de winkel. In dat geval ontvang je een bericht met het verzoek je pakket af te halen.


Heb je een vraag? Dan vragen wij je contact op te nemen via hello@deleeuwdierenwinkel.nl of om even te bellen op 06-42243335.


Woon je buiten het postcodegebied 16xx? Dan kun je kiezen voor levering binnen Nederland.  Uiteraard kun je ook de bestelling afhalen, wij staan namelijk iedere zaterdag op de markt in Hoorn op Breed 42.


RETOURNEREN OF RUILEN


Toch niet helemaal tevreden met je bestelling? Geen probleem. We vragen je om even contact ons op te nemen via hello@deleeuwdierenwinkel.nl of om even te bellen op 06-42243335. Dan kun je een afspraak maken om het product te retourneren of te ruilen. 


Uiteraard kun je iedere zaterdag bij ons terecht op de markt in Hoorn op Breed 42. Als je dan toevallig in de buurt bent, kom dan vooral gezellig even bij ons langs.