Warenhuis Hoorn

FloraSol

FloraSol

FloraSol

Nieuwsteeg 59, Hoorn, Nederland

FloraSol heeft nog geen producten toegevoegd.

Bekijk andere winkels

Contactgegevens

Adresgegevens

FloraSol

Nieuwsteeg 59

1621 EC Hoorn

Routebeschrijving naar FloraSol  

Over FloraSol

Natuurlijk, dat zijn we zelf! 🙂

FloraSol heeft samen met The Health Cure zich ontwikkeld in zeer bijzondere kruiden en planten die gebruikt kunnen worden voor heel veel gezondheidsklachten en of ernstige ziektes. Deze planten en kruiden worden door ons geïmporteerd uit verre landen, maar ook in Nederland groeien veel krachtige planten die wij zelf kweken dat baat en genezing kunnen geven. 

FloraSol maakt van deze planten en kruiden diverse krachtige en gezonde kruidentincturen en vele thee soorten. Wij drogen de verse kruiden, planten en sommige fruitsoorten om de extracten in poedervorm te maken om eventueel ook in capsules te doseren. 

Wereldwijd hebben FloraSol en The Health Cure al naam gezet. Meeste van onze clienten komen bij ons voor informatie of hulp daar waar zij vaak al zijn uitbehandeld door de reguliere geneeskunde, of hebben er alles al aan gedaan om hun klachten te verminderen of te doen verdwijnen. 

FloraSol en The Health Cure werken wereldwijd samen met artsen en diverse (holistische) klinieken uit vele landen die al jaren met deze bijzondere planten en kruidenextracten werken en hun clienten hebben geholpen. Wij vergaren onze kennis door middel van vele ervaringen die onze clienten met ons delen. 

Op deze website en onze fysieke winkel vind en krijgt u veel informatie over deze krachtige (kruiden) extracten waar u wellicht nog nooit van heeft gehoord, maar u heel goed ondersteuning of verlichting kunnen bieden bij gezondheidsklacht(en) of aandoeningen.

Meer van FloraSol

Vendor Reviews

    Geen beoordelingen gevonden

Voorwaarden

FloraSol heeft nog geen voorwaarden ingevuld