Warenhuis Hoorn

JM Fruitpakketten

JM Fruitpakketten

JM Fruitpakketten

Monethof 17, Hoorn, Nederland

Adresgegevens

JM Fruitpakketten

Monethof 17

1628XB Hoorn

Routebeschrijving naar JM Fruitpakketten  

Over JM Fruitpakketten

JM Fruitpakketten uit Hoorn levert fruitmanden en fruitpakketten aan bedrijven, instellingen en consumenten in de regio Westfriesland. Wij doen dit met veel plezier en passie. Waarom kiezen voor JM Fruitpakketten? Hieronder vind je twee belangrijke speerpunten van ons bedrijf:

Lokale helden
Wij werken het liefst met zoveel mogelijk producten uit de eigen regio. Appels, peren, pruimen, wortels, aardbeien en nog veel meer producten nemen wij af van onze vaste telers uit Westfriesland. Dagvers en heel erg gezond. Het Nederlandse fruit is zeer schoon. Ook dat is een groot voordeel. Het meeste van ons fruit wat niet in de buurt groeit komt uit West-Europa. Wij kopen geen fruit in dat met het vliegtuig wordt getransporteerd. We kijken altijd waar het fruit vandaan komt en hoe energievriendelijk het geteeld is.

Natuur & milieu
Wij en onze telers gebruiken geen onnodig verpakkingsmateriaal en werken met recyclebaar materiaal. Voor het milieu is het eten van seizoensfruit uit je eigen regio het beste. Alle vruchten die bij ons binnenkomen worden eerst nauwkeurig gekeurd. Is de smaak goed en zien de vruchten er kwalitatief goed uit? Pas als we hier zeker van zijn, worden de producten herverpakt en bij onze klanten bezorgd. Daarnaast werken wij met een 100% tevredenheidgarantie. Dit betekent dat als ons fruit of een deel hiervan niet aan uw kwaliteitseisen voldoet, wij dit kosteloos vervangen.

Kies een fruitbox of neem vrijblijvend contact op
Wij vertellen graag op een vrijblijvende afspraak meer over onze diensten. Er zijn nog veel meer redenen te noteren om fruit af te nemen bij JM Fruitpakketten. Hieronder zijn er nog een paar op een rij gezet. U kunt ook alvast hieronder een fruitbox kiezen om uit te proberen op de zaak.
– Betrouwbare bezorging op de gewenste dag(en) en tijd;
– Vele jaren ervaring en kennis op het gebied van groente en fruit;
– Respect voor het milieu in alles wat wij doen;
– Wij denken mee over het assortiment. Elke klant heeft andere wensen en wij hebben hier altijd een oplossing voor.

Meer van JM Fruitpakketten

Vendor Reviews

    Geen beoordelingen gevonden

Voorwaarden

JM Fruitpakketten heeft nog geen voorwaarden ingevuld