Warenhuis Hoorn

Mary Suits

Mary Suits

Mary Suits

Zwaag, Nederland

Contactgegevens

Adresgegevens

Mary Suits

Zwaag

Routebeschrijving naar Mary Suits  

Over Mary Suits

Mary Suits is een bedrijf dat zich richt op zakelijke en dagelijkse kleding opmaat voor dames en heren. We willen alles zo mooi en duurzaam mogelijk produceren. Daarom werken we samen met duurzame merken en doen we zoveel mogelijk in eigen atelier. Ook vinden wij het heel belangrijk om uit te dragen dat elk mens meetelt en mooi is zoals hij/zij is. Met een kledingstuk op maat kunnen we aan alle wensen van de klant voldoen. Zo kan de klant zelfverzekerd de dag door.

Het idee om dit bedrijf te starten is begonnen op de middelbare school. Daar kreeg ik voor het eerst kleedgeld dat ik maar al te graag uitgaf, elke maand had ik een nieuwe kledingkast. Tot ik me begon af te vragen waarom ik elke maand zoveel nieuwe kleding nodig had. Dat antwoord was simpel ik was gewoon niet blij genoeg omdat ik ervoor koos om veel te kopen maar niet voor iets waar ik echt blij van werd.  Toen heb ik het roer omgegooid ik wilde mooie kleding ook als dat betekende dat ik dan maar wat langer moest sparen.

Later kwam ik erachter dat 99% van de kledingindustrie vervuilend is voornamelijk door de overproductie. Ook krijgen heel veel mensen niet eerlijk betaald voor hun arbeid dat kan anders. Met maat kleding werken we in opdracht van de klant en kopen we in wat we voor de klant nodig hebben zo voorkomen we overproductie.   

Na de middelbare school ben ik de opleiding mode/maat specialist gaan volgen aan het ROC. Toen ik die opleiding had afgerond heb ik 2 jaar privé les gehad van een master tailler. Zo heb ik kennis opgedaan over het vak.

Om mijn droom van een eigen atelier waar te maken heb ik 8 jaar in de tulpen gewerkt en zo alles bij elkaar gespaard. Het is een bedrijf dat met liefde, trots en hard werken is opgebouwd. En dat zal de klant ook terug vinden in de kledingstukken.

Meer van Mary Suits

Vendor Reviews

    Geen beoordelingen gevonden

Voorwaarden

Mary Suits heeft nog geen voorwaarden ingevuld