Warenhuis Hoorn

OBQ Grill

OBQ Grill

OBQ Grill

De Factorij 4-B, Zwaag, Nederland

Over OBQ Grill

Natuurlijk begrijpen we dat als je thuis achter je computer een BBQ aan het zoeken bent dat je ook wel wil weten wat je koopt. Daarom hebben we je de mogelijkheid gegeven om eens langs te komen en te kijken wat onze BBQ’s nou kunnen. Een moderne showroom in Zwaag met verschillende soorten BBQ’s en vuurschalen. We laten je zien hoe je de BBQ het makkelijkste aansteekt en welke kolen of hout je het beste kunt gebruiken.

Voel je niet bezwaard om ons te bellen, het hele jaar door kan je ons telefonisch bereiken 0229 75 16 57 of mailen info@obq-grill.nl voor een afspraak te maken om langs te komen in de showroom buiten de normale openingstijden. Zelfs op zondag en in de avonduren. Wist je dat we op zaterdag open zijn vanaf 11.00 uur tot 17.00 uur. Er is op de dagen dat je langs komt zelfs de mogelijkheid om een barbecue gerechtje mee te proeven.

Als je als bezoeker zelf wil proberen en ervaren hoe het voelt om te koken op een kamado barbecue of OFYR vuurschaal is er hier de mogelijkheid toe.

Jij komt toch ook een keer langs?

In verband met het Corona virus is de winkel/showroom alleen geopend op afspraak.

Je kunt ons altijd even bellen op 0649 46 4040 voor het maken van een afspraak. Natuurlijk kan je online altijd blijven bestellen. We zullen altijd blijven bezorgen.

Meer van OBQ Grill

Contactgegevens

Adresgegevens

OBQ Grill

De Factorij 4-B

Zwaag

Routebeschrijving naar OBQ Grill  

Vendor Reviews

    Geen beoordelingen gevonden

Voorwaarden

OBQ Grill heeft nog geen voorwaarden ingevuld