Warenhuis Hoorn

Van Berkum Koken & Tafelen

Van Berkum Koken & Tafelen

Van Berkum Koken & Tafelen

Nieuwsteeg 23, Hoorn, Nederland

Contactgegevens

Adresgegevens

Van Berkum Koken & Tafelen

Nieuwsteeg 23

1621 EB Hoorn

Routebeschrijving naar Van Berkum Koken & Tafelen  

Over Van Berkum Koken & Tafelen

Over ons

Van Berkum Koken & Tafelen gevestigd aan de Nieuwsteeg 23 in Hoorn, is een echt familie bedrijf wat al generaties overgaat van vader op zoon. Wat begonnen is als een religieuze winkel is in de loop van meer dan honderd jaar uitgegroeid tot een speciaalzaak op het gebied van Koken & Tafelen.

De keuken neemt een steeds belangrijkere plaats in het huis in en daarom heeft de huidige eigenaar, Wim van Berkum de winkel omgevormd tot een echte kook- en servies-speciaalzaak. Bij van Berkum Koken & Tafelen kunt u terecht voor de betere merken serviezen, pannen, bestek, glaswerk en aanverwante artikelen. Natuurlijk verkopen wij ook keukenmachines en ontbreken de leuke keukengadgets en andere cadeautjes niet in ons assortiment. Heeft u botte messen, geen probleem, wij kunnen ervoor zorgen dat ze weer scherp worden. Dit gebeurd bij een professionele slijperij die uw messen met de grootste zorg slijpt.

 

Onze kennis van de producten staat op een bijzonder hoog niveau, waardoor wij u goed kunnen adviseren en ervoor zorgen dat u met de juiste producten thuis aan de slag kan gaan.

 

Service wordt bij ons nog met een hoofdletter geschreven, mocht er een onvolkomenheid in het aangeschafte product zitten zorgen wij altijd voor een passende oplossing.

 

Van Berkum Koken & Tafelen, een vertrouwd adres voor de keuken en gedekte tafel.

Meer van Van Berkum Koken & Tafelen

Vendor Reviews

    Geen beoordelingen gevonden

Voorwaarden

Van Berkum Koken & Tafelen heeft nog geen voorwaarden ingevuld