Warenhuis Hoorn

Zwarte Roes Koffiebranders

Zwarte Roes Koffiebranders

Zwarte Roes Koffiebranders

De Corantijn 43, Zwaag, Nederland

Zwarte Roes Koffiebranders heeft nog geen producten toegevoegd.

Bekijk andere winkels

Adresgegevens

Zwarte Roes Koffiebranders

De Corantijn 43

1689 AN Zwaag

Routebeschrijving naar Zwarte Roes Koffiebranders  

Over Zwarte Roes Koffiebranders

DOOR IEDEREEN NET ZO LYRISCH TE MAKEN OVER SPECIALTY KOFFIE ALS WIJ, PROBEREN WIJ ONS STEENTJE BIJ TE DRAGEN AAN EEN EERLIJKERE VERDELING IN DE KOFFIEKETEN.
 Van 2015 – 2017 hebben wij een prachtige wereldreis gemaakt. Als echte koffieliefhebbers werden wij in Australië op slag verliefd op de lokale koffiecultuur en de sfeer die er omheen hangt. In andere landen hebben wij koffieplantages bezocht en gezien hoe zwaar het eigenlijk is om handmatig de rijpe koffiebessen te plukken. Hoe kan het toch dat wij in Europa voor een paar euro een kilo koffie kunnen kopen, terwijl dit product tot stand komt door zeer intensieve arbeid?
 Daar ontstond onze missie: wij willen niet zomaar een koffiebranderij beginnen, wij willen onderdeel zijn van de generatie die hierin het verschil gaat maken! Daarom is specialty coffee de niche waarin wij opereren. Kwalitatief hoogstaande koffie die voor een betere prijs, buiten de reguliere markt om, bij de boeren ingekocht wordt. 
 GEEN LIEFDADIGHEID, MAAR KWALITEIT EN EERLIJKHEID Wij selecteren de mooiste bonen van de beste boer voor de juiste prijs, branden ze tot perfectie in eigen branderij en verpakken ze met liefde. Op zwarteroes.nl delen wij graag onze kennis via blogs en koffierecepten. Op deze manier kan je nog meer uit jouw kopje koffie halen! Geniet ervan!

Meer van Zwarte Roes Koffiebranders

Vendor Reviews

    Geen beoordelingen gevonden

Voorwaarden

https://www.zwarteroes.nl/pages/algemene-voorwaarden